zaterdag 8 september 2012

Weer eens wat andersomdat 's avonds gezellig met z'n allen tv kijken ook wel eens leuk kan zijn, heb ik de draad terug opgepakt (letterlijk dan) en ben terug beginnen haken. Een super leuke katoenen tas waar verbazingwekkend veel in kan. Teveel om goed te zijn ;)
Leuk motiefje ook om te maken en het werken met de verschillende kleuren maakt dat het allemaal nog wat sneller lijkt vooruit te gaan. De tas was dan ook op korte tijd klaar. Enige nadeel .... er zit ontzettend veel haakkatoen in wat het prijskaartje uiteindelijk nogal deed tegenvallen. Maar ach, nu hij af is en iedereen er zo enthousiast over is, is dat natuurlijk weer snel vergeten.

En dan nog een snelle recycle tas gemaakt. Het idee komt van op Pinterest (http://pinterest.com/katzje/made-but-still-fun-to-keep-the-pin/). Eigenlijk was dit een katoenen topje met spaghetti-bandjes. De onderkant is naar binnen gevouwen en doorstikt zodat je binnenin pockets hebt. Om aan de buitenkant dan het stiksel niet te zien, is het geheel een beetje "gepimpt" met oude lintjes en knoopjes. Handig extra tasje om altijd bij te hebben. Of ook gewoon leuk om zo te gebruiken.

4 opmerkingen:

Margo zei

Wat een geweldig leuke tassen zeg !
De topjestas vind ik ongelooflkijk grappig en de andere daar sta ik helemaal voor in bewondering !
Ze is echt helemaal super !
Ik heb in het verleden ook wel eens wat gebreid en gehaakt maar het prijskaartje kan soms inderdaad een beetje tegenvallen, ken er alles van :)
Liefs
Margo

Enny zei

Wat een prachtige tassen en leuke ideetjes !! Ja, wol kan duur uitvallen hé, maar zo heb je ook een originele tas, die niemand anders heeft !! Groetjes Enny

annie zei

Mooie tassen ! Vooral die gehaakte vind ik super. Zo lang geleden dat ik dat nog eens gedaan heb : haken. Ik weet niet eens of ik het nog zou kunnen !
Groetjes, Annie

het scraphoekje zei

leuk zo tas katrin !


gr cindy