zondag 20 mei 2012

Chocoholic

Vorige week een dagje gaan workshoppen bij Sjolaa in Mechelen. Na een super hartelijk ontvangst en een toch wel leerrijke uiteenzetting over chocolade, mochten we aan de slag. eerste opdracht ... schrijven met chocolade. Niet zo makkelijk bleek al snel, maar eigenlijk was het moeilijkste van alles nog het vormen van een cornet om de chocolade in te doen. Eerste werkstuk werd dus een tablet met tekening, tekstn ... naar eigen ontwerp. Ik heb er een gepersonaliseerd stuk van gemaakt voor Xander. En ik kan je verzekeren .... hij was er super content mee :)
Na het leren schrijven werd het tijd voor het echte werk ... een chocoladefiguur maken. Onder de deskundige begeleiding van Johan en Katrien van Sjolaa een koud kunstje, maar ik mag er niet aan denken dat ik daar alleen had moeten aan beginnen. Na het gieten en het ontvormen .... spannend moment ... kwam dit schoentje tevoorschijn. Leuk hé ?!

 

2 opmerkingen:

Enny zei

Wauw, dat is prachtig !!! Veel te mooi om op te eten !! Groetjes Enny

Moran zei

Ben er ook de workshop pralines gaan volgen. Maar de tijd ontbreekt om er thuis aan te beginnen.. nu ja er is nog zo veel dat ik zou willen doen.