dinsdag 11 oktober 2011

Jewel in a box

 Tot afgelopen zaterdag had ik nog nooit gehoord van Graphic 45. Maar dankzij het fairytale event van Papers & Pictures is daar plots verandering in gekomen. Hoewel ik de eerste dag op het event al wat werkjes gezien had van de dames van Graphic 45 was ik toch nog niet echt helemaal "om". Toegegeven, ze maken prachtige projecten, tot in de puntjes verzorgd. Maar heel wat van hun voorbeelden waren rond het thema Halloween. Totaal niet aan mij besteed !

Maar toen plots de workshop van Jillibean Soup geannuleerd werd en ik van Truike (Paper&Pictures) de kans kreeg om een andere workshop in de plaats te gaan volgen, heb ik me laten leiden door het enthousiasme van alle Graphic 45 fans.  En ja, ik snap hen helemaal!
Ik heb niet enkel een aantal nieuwe technieken geleerd (kan dat nog na al die jaren ??? ja hoor, zeker wel) maar Diane en haar dochters stralen zo'n rust en zo'n levensvreugde uit, dat je gewoon helemaal in de ban van hun producten geraakt. Zooooooo leuk om mee te werken en kijk wat een resultaat.
Box bekleed met papier uit de lijn "Le Romantique", in de doos zit een soort schuine pizzadoos die dienst doet als steuntje voor het halssnoer. Halssnoer is helemaal gemaakt van embellishments, uiteraard ook allemaal van Graphic 45!

1 opmerking:

Natalie zei

He, das een bekend doosje... Wat is ie leuk hè? Leuk dat je een ander "plaatje" voor de voorkant gekozen hebt, ziet er meteen heel anders uit!