maandag 5 september 2011

Op de foto nog volop aan het uitpakken en klaar zetten terwijl de eerste bezoekers al beginnen toe te komen, maar ondertussen zit de dorpsdag er wel al op. Ondanks het slechte weer dat aangekondigd was, waren de weergoden ons meer dan goed gezind. Op een klein buitje na tegen het einde aan, was het verder een heerlijke dag. Iedereen goed gezind, massa's volk op de been. Het was weer een leuke dag. Heerlijk ook om met andere knutselaars eens een praatje te kunnen maken en van gedachten te wisselen. Ik hoop jullie zeker nog eens te horen. Dank ook aan alle kijk- en kooplustigen. Dankzij jullie is de dag zo omgevlogen.
 Zoals beloofd hier dan wel nog enkele nieuwe kaarten. Bovenste reeks naar een ideetje uit het Amerikaanse blad "Cards". Uit de oplegkaart is een rondje uitgestanst met de cuttlebug. Het rondje zelf beplakt met parels en knopen, oplegkaart voorzien van een leuk lintje, foamklevertjes eronder en klaar!

Stempels allemaal van Stampin'Up!

1 opmerking:

annie zei

Hallo Katrin,
Het was een tijdje geleden dat ik je blog nog eens bezocht. Je bent druk bezig geweest en hebt echt leuke dingen gemaakt! Proficiat!
Groetjes, Annie