donderdag 15 april 2010

Art Specially

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver: Art Specially - de beurs der beurzen voor stempelend Nederland. En aangezien Vlaanderen niets te bieden heeft op dat vlak, zakken wij Vlamingen dan maar af tot bij onze buren. De buit was niet onaardig ;) zoals je hieronder al kan zien.
Naast de nieuwste kleurtjes distressinkt, uiteraard toch ook de voorraad stempels, bloemetjes, enzomeer weer stevig aangevuld.
Uiteraard moesten die nieuwe spullen dan ook meteen uitgetest worden, en dit zijn dan de eerste resultaten:
  • Mannenkaarten: altijd een moeilijke, maar voor een eerste probeersel vind ik ze toch wel leuk (stempels van Art Journey)
  • uiteraard ook een nieuw magnoliaatje. De Tildastempel had ik al veel langer, maar wel een nieuw (en overigens mijn eerste) achtergrondje gekocht. Leuk om mee te werken, vraagt alleen nog wat handigheid
  • en een vrolijk uiltje.

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver: Art Specially - de beurs der beurzen voor stempelend Nederland. En aangezien Vlaanderen niets te bieden heeft op dat vlak, zakken wij Vlamingen dan maar af tot bij onze buren. De buit was aanzienlijk. Naast de nieuwste kleurtjes distressinkt, uiteraard toch ook de voorraad stempels, bloemetjes, enzomeer weer stevig aangevuld.
Uiteraard moesten die nieuwe spullen dan ook meteen uitgetest worden, en dit zijn dan de eerste resultaten:

1 opmerking:

Marijke zei

die mannenkaarten zijn echt goed gelukt, je hebt de juiste stempel gekozen!kaartjes met de uil zijn ook heel lief :)