dinsdag 20 december 2011

We do give a shit !

We do give a shit! de actie van Stubru ten voordele van Music for Life. Als hevige Stubru-fans konden we toch niet achterwege blijven, en hebben we onze eigen actie opgestart. Onder toelatingsnummer MFL-122 loopt de actie "scrapthings for life"
Onder toelatingsnummer MFL-122 loopt de actie "scrapthings for life": wenskaarten voor het goede doel.
Kaartjes zijn te koop aan 2 euro per stuk en de opbrengst gaat uiteraard naar Music for Life.
Omdat de voorraad behoorlijk geslonken was, snel nog even terug in actie en een nieuwe reeks kaartjes gemaakt met Jillibean papier (Chestnut).
Bestellingen meer dan welkom: volledig assortiment kan je bekijken op het speciaal voor de gelegenheid aangemaakte album


https://picasaweb.google.com/katrin.delannoye/MusicForLife










zondag 11 december 2011

Chestnut collectie

 de zoveelste leuke papierlijn van Jillibean ... Chestnut Soup. Weliswaar ook niet de meest actuele kerstlijn, maar ik hou er toch wel van. Craft en kerst gaat altijd samen, niet ?
 En om het af te leren nog een magnoliaatje ook  ;)

zaterdag 10 december 2011

Bonte kleuren

 Bonte kleuren voor de kerst, toch ook wel vrolijk. Na de Jillibean reeks uit oudere posts, ben ik nu overgestapt op de kerstlijn van K&Company. Weliswaar een oudere lijn, maar toch wel vrolijk.
 Tekststempels zijn van Different Colors (Ludiec stempels)



maandag 5 december 2011

Jubileum

afgelopen vrijdag waren we uitgenodigd op een jubileum van vrienden. Om de geschenkmand nog wat extra op te vrolijken, dit kaartje gemaakt.

Hartjesstempel: SU! heard from the heart

vrijdag 2 december 2011

Ijsblauw

Vorige week vrijdag ging ik bij Inge "workshoppen". Niet om iets speciaals of iets nieuws te leren, maar eigenlijk alleen omdat kindjes en man de deur uit waren. Waarom dan zelf ook niet op pad gaan, toch ?
De opzet van de workshop was leren inkleuren met distress inkt refills. Omdat ik zelf geen refills heb, heb ik het kaartje ingekleurd met de inkt van de stempelkussens, maar het resultaat is natuurlijk net hetzelfde. Beetje omslachtiger mss, dat wel, maar ach, ik werk al zolang op die manier, dus echt een probleem was het niet.
Achtergrondstempel met de muzieknoten is van Impression Obsession, en uiteraard, het kindje is een magnoliaatje. Eentje uit de nieuwe kerstcollectie.